De Glaszetter in Tilburg en omstreken
Onze klanten waarderen ons met een 9.4.

HR+ glas Noord-Brabant

Bij HR+ dubbelglas in op één van de twee ruiten aan de binnenkant van de spouw een flinterdunne metaallaag aangebracht. De zogenaamde warmte-reflecterende coating. Deze laag zorgt ervoor dat een groot deel van de warmte naar de verblijfsruimte wordt teruggekaatst waardoor u meer energie kunt bespren ten opzichte van tradiotioneel dubbelglas. We leveren ook HR++ glas. Met de energie transitie en oplopende gasprijzen adviseren wij voor hoge isolatie waardes te gaan.
 
Raamisolatie is een belangrijke factor om uw huis comfortabel en energiezuinig te houden. Een van de meest populaire vormen van raamisolatie is het gebruik van isolatieglas. Isolatieglas bestaat uit twee of meer ruiten met een ruimte ertussen die is gevuld met gas of een vacuüm. Dit type raamisolatie kan warmteverlies in de winter en warmtewinst in de zomer helpen verminderen, waardoor uw huis comfortabeler en energiezuiniger wordt.

Isolatieglas HR+ plaatsen?

De Glaszetter werkt in heel Noord-Brabant zoals in Tilburg, Breda, Eindhoven en Den Bosch.

Indien u meer informatie wenst kunt u contact met ons opnemen of indien u een prijsopgave wilt kunt u het offerte formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schematische weergave dubbelglas
1 = glas
2 = (lucht)spouw
3 = coating
4 = afdichting
5 = vochtabsorberend materiaal
6 = afdichting

Voor HR+ glas geldt een U-waarde van 1,6 tot 1,3

OnderhoudNL Garantie